У студента одного із франківських вишів знайшли наркотичні і психотропні речовини (ФОТО)

Підозрюваний отримував наркотичні засоби та психотропні речовини через поштові відправлення під вигаданими анкетними даними.

Поліцейські під час санкціонованого обшуку виявили у його помешканні наркотичні та психотропні засоби. Тепер відносно нього розпочато кримінальне провадження і за такі дії загрожує обмеження волі на строк до п’яти років, інформує Фіртка з посиланням на поліцію області.

У вівторок, 12 січня, у рамках кримінального провадження працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області спільно зі слідчими Івано-Франківського відділу поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного у злочині.

Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, що передбачено ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Як встановлено слідством, підозрюваний отримував наркотичні засоби та психотропні речовини через поштові відправлення під вигаданими анкетними даними.

Під час обшуку у 25-річного студента одного із франківських вишів, мешканця Хмельниччини, вилучили поліетиленові пакети із наркотичними речовинами – «амфетаміном» і «марихуаною», психотропну речовину «марка ЛСД», електронні ваги, зіп-пакети та стрічки.

Вилучене правоохоронці відправили на експертизу, досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.