В одній з українських лікарень хворих на COVID-19 дітей лікують у “сараї”: фото

Українка Ольна Васильєва, яка мешкає у місті Дніпро показала шокуючі фото з міської дитячої лікарні №6. Саме в цій лікарні лікують хворих дітей на COVID-19. Жінка порівняла умови у лікарні і з сільським сараєм.

Про це Ольга Васильєва розповіла у фейсбуці, опублікувавши відповідний допис, передає “Це моя Україна“.

Ольга розповіла, що їй довелося звернутися до цієї лікарні через хворобу сина.

“Старе все: двері, вікна, підлога, туалетна кімната, ліжка з обвислими сітками, подушкою можна вбити, там народилося, жило, померло і розклалося не одне покоління пір’яних кліщів, матраци запісяні, закакані, забиті. Все з моменту спорудження не змінювалося. І тут лікують наших діток”, – зазначає у дописі Ольга Васильєва.

Васильєва уточнила, що сама не раз лежала в лікарнях і розуміє, що їх стан залишає бажати кращого. Але ці бокси – це найгірше, що бачила жінка.

Мама хлопчика уточнила, що претензій до лікарів у неї немає, оскільки вони виконуються свою роботу добре, в силу своїх можливостей. Водночас вона не задоволена організацією лікувального процесу

“Як так, що у вихідний день мало не один лікар? Він же і на приймальному відділені, він же на обходах. Тому ранковий обхід починався після обіду. І якщо вашій дитині стане гірше, то у цю ж хвилину до вас на допомогу ніхто не примчиться. Просто нікому”, – розповіла дніпрянка.

Жінка склала великий список того, що потрібно взяти із собою в лікарню:

Постільна білизна
Рушники
Ковдри
Подушки
Чашки, тарілки, ложки
Чайник (можливо, нам пощастило, у нас у палаті був. До речі, холодильника немає)
Велика пляшка води
Вологі та сухі серветки
Їжа
Сили, терпіння й оптимізм
Ось фото з лікарні:

Читайте також  У хворих на COVID-19 з’являються пухлини: вчені знайшли аномалії

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.