ЄС не має наміру скасовувати обмеження на в’їзд громядян незалежно від наявності вакцинації від COVID-19

У Єврокомісії спростували повідомлення в соцмережах про нібито спрощенний в’їзд для іноземців та територію ЄС вакцинованим від вірусу SARS–CoV–2. Зміни у візовій політиці поки не плануються, заявили у відомстві.

A member of the Polish rescue service, wearing protective clothing, inspects a car at a border checkpoint on the Polish-German border. checks are being carried out at several points along the border to prevent coronavirus from spreading.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на інформацію від “Deutsche Welle”.

В Європейській комісії спростували інформацію з соцмережах про нібито заплановану видачі віз іноземним громадянам на тій підставі, що вони зробили вакцинпцію від коронавірусу. Європейський Союз поки не планує вносити зміни в діючі на даний момент обмеження на в’їзд громадян іноземних держав, незалежно від наявності вакцинації від COVID-19, заявив офіційний представник відомства в середу, 6 січня, у відповідь на запит DW.

“Не можу нічого сказати про умови в’їзду в шенгенську зону в майбутньому. В даний час в ЄС діють тимчасові обмеження на поїздки з третіх країн, за винятком невеликого числа держав. Від вакцинації це не залежить. На даний момент я не можу оголосити про майбутні зміни в цій політиці “, – зазначає він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.