На Прикарпатті нетверезий чоловік побив дитину

Тілесні ушкодження отримав 4-річний хлопчик внаслідок побоїв нетверезого чоловіка. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. З’ясовуються всі обставини події.

7 січня до Галицького відділення поліції із заявою звернулася мешканка району. За словами жінки, хлопчика побив її знайомий, повідомляє Поліція Івано-Франківської області, пише Фіртка.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна. Як попередньо з‘ясували правоохоронці, 6 січня заявниця разом зі своїм малолітнім сином приїхала до знайомого у Бурштин, де дорослі розпивали алкогольні напої. Наступного дня чоловік і жінка продовжили застілля. Будучи добряче напідпитку, 59-річний чоловік вдарив рукою декілька разів дитину по обличчю.

За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. З правопорушником спілкуються правоохоронці для з’ясування всіх обставин події. Наразі хлопчик перебуває в медзакладі в Івано-Франківську.

Матір дитини поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Ювенальна поліція взяла на контроль ситуацію, навідується до хлопчика в лікарню, а також по місцю проживанню матері, щоб знати, що дитина буде в безпеці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.