У ДТП потрапила українська співачка з дітьми, потрібна допомога (фото)

У селі поблизу Тернополя перед Новим роком автомобіль збив співачку, солістку народного гурту “Берег Жанни” Ляну Рудіч разом із дітьми. Всі отримали важкі травми. Близькі просять небайдужих про допомогу.

Так, ДТП сталася ще 30 грудня. Як повідомили у поліції, троє пішоходів потрапили під колеса автомобіля Renault Logan приблизно о 19:00 год у селі Підгороднє. Зазначалося, що всі троє є мешканцями Бережан, а двоє з них – діти. Люди переходили дорогу пішохідним переходом, коли їх збило авто. Як наслідок, усі потрапили до лікарні.

Зокрема, 14-річну дівчинку відправили до реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та закритим перелом плеча й передпліччя. Її мама отримала множинні гематоми черепа, закритий перелом зап’ястя та забої. Ще одна дитина отримала політравму, закритий перелом стегнової кістки та інші травми.

Тим часом знайомі постраждалих повідомляють у соцмережах, що жертви ДТП – співачка Ляна Рудіч, її донька та племінниця.

“В результаті ДТП всі отримали серйозні травми, що вимагають оперативного лікування і відповідно великих витрат”, – зазначає користувач Андрій Затонський, просячи небайдужих про допомогу сім’ї.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.