Бойовики підігнали танки, БТР і “Гради” під Широкине

Оборонців України ворожа активність не налякала. Ворожі сили продовжують тримати в напрузі українських військових на південній ділянці фронту АТО. Поблизу Широкиного морські піхотинці відзначають посилення бойовиків технікою.

385758740

“Саханка тут внизу – 800 чи 900 метрів до них. Техніка постійно кожного ранку гуде. БМП, танки, зараз кажуть і “Гради” під’їхали теж”, – розповів боєць підрозділу морської піхоти України з позивним “Васьок”.

Нахабний окупант не дає розслабитися українським бійцям, надто ж у темну частину доби. Диверсанти здійснюють вилазки, а потужне прикриття здійснюють артилерія та міномети. “Два безпілотника над нами, над позицією – один попереду, інший позаду. Звідти коригувалися – і отак по посадці пройшлися”, – розповів морпіх “Ганібал” про стиль атак російських найманців.

Із Саханки обстрілюють переважно Водяне та околиці Лебединського. Не обділяють увагою і Широкине. Нещодавно на ворожих позиціях відбулася ротація, і військові вже відчули її наслідки. “Точка в точку б’ють! Не якийсь шахтар вийшов і стріляти почав”, – кажуть українські бійці. Але навіть попри це, противника на позиціях не бояться, бо, кажуть, у своїх силах більше, ніж упевнені. “Нам би трохи техніки та волі згори, то… Настрій є! Менше жертв, більше ентузіазму – і ми будемо в Новоазовську”, – каже боєць підрозділу морської піхоти “Письменник”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.