«Не зможу дивитися, як згасає Меланія»: 3-річна дівчинка з Радехівщині бореться зі страшною недугою

Небадужі люди, відгукніться і допоможіть в страшній біді! Цю малесеньку красуню потрібно терміново лікувати! Діагноз – рак головного мозку.

Трирічна Меланія Шпот із села Криве, що на Радехівщині, потребує нашої допомоги. На початку грудня дитині поставили страшний діагноз – медулобластома (злоякісна пухлина головного мозку).

Меланії вже зробили першу операцію, вона досі відновлюється – сама не сидить та не ходить, її постійно болить голівка. Тепер їй необхідно пройти хіміотерапію. Вартість лікування складає 80 тисяч доларів.

«Це моя хрещениця, донечка рідного брата Степана, – розповідає LMN тітка дівчинки Вікторія Старунчак. – Нашій маленькій крихітці виповнилося лише 3 рочки, усе життя ще попереду. Ще до недавнього часу усі жили щасливо, будували плани на майбутнє. А останні кілька місяців почали помічати зміни в координації рухів малечі. Тоді районний лікар направив на обстеження у Львів. На МРТ виявили пухлину і терміново прооперували. А через 10 днів прийшов аналіз гістології пухлини з Києва. Страшний діагноз – злоякісна пухлина головного мозку – просто вибив усіх із колії. Відверто кажучи, ми й донині не можемо повірити у те, що це сталося з нашим невинним ангеликом».

В Україні шанси на вдале лікування не дуже великі, а ізраїльська клініка обіцяє повне одужання.

«Маємо надію на повне одужання, – продовжує Вікторія. – Ізраїльські медики запевняють, що можуть впоратися із хворобою. Але ціна лікування у 80 тисяч доларів просто непідйомна для нашої сім’ї! Щоб зібрати кошти, маємо час до 9 січня – саме тоді необхідно починати лікування. З нами співпрацює благодійна організація Цех Доброти з Дрогобича. Благаю усіх небайдужих: не відвертайтеся від нашої біди. Бо дивитися, як згасає моя маленька Меланія, я не зможу, а що вже казати про її рідних батьків».

Читайте також  Профтехучилища Івано-Франківська отримали обладнання на 80 тисяч євро

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.