“Давай ще, ще раз”: підлітки запхали собаку у мішок і жорстоко били (відео 18+) ОНОВЛЕНО

Собаку підібрали небайдужі люди, вона вижила.

На Львівщині підлітки жорстоко познущались з собаки. За попередньою інформацією, внаслідок ударів тварина загинула. Шкуродери запхали собаку у мішок і били її, від болю пес скавулів.

На відео, яке з’явилось в соцмережах 26 грудня, чути два голоси – чоловічий і жіночий. На ролику помітно, як в темноті двоє підлітків знущаються із собаки. Тварину запхали до мішка і почали бити палицею.

При цьому чути, як сміється дівчина і підбурює хлопця бити ще більше.

“Давай ще, ще трішки, ще раз..”, – наполягала дівчина.

У коментарі ТСН.ua, речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська повідомила, що правоохоронці проводять перевірку цієї події.

Згодом у пресслужбі відомства поінформували, що співробітники Бродівського відділення поліції намагаються встановити осіб, які мурдували собаку.

“Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, у якій йшлось про те, що нібито у місті Броди невідомі особи знущались над собакою – вони кинули тварину в мішок і побили її, внаслідок чого вона загинула. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини, зокрема день, час та місце, де сталась подія, а також осіб, причетних до вчинення правопорушення, просимо зголоситись на оперативну лінію 102 або у Бродівське відділення поліції”, – повідомили правоохоронці.

Як повідомляє “Варта-1” з посиланням на благодійницю Оксану Кринську-Чорній, тварина жива, але не може ходити. Тож її відвезли в клініку.

За словами місцевого мешканця Артема Вікторовича, який долучився до цієї благодійної справи, собака житиме, нею опікуватимуться ветеринари.

Обережно! Відео містить сцени жорстокості (18+). 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.