Подробиці вбивства бойовика «Мотороли»

За свідченнями очевидців, у п’ятому під’їзді будинку №121 по вулиці Челюскінців стався досить потужний вибух. Квартиру бойовика цілодобово охороняли озброєні люди.

a74828e942dca889f59989b0accbce46

Найімовірніше, що в якості вибухівки використовували пластид, а бомбу закріпили на тросі ліфта.

“Мені винесло двері в перегородці і рознесло комору. Що у сусідів – я не знаю. Чую крики і що виносять людей”, – розповіла одна з мешканок дев’ятиповерхового будинку.

За даними ЗМІ, внаслідок вибуху загинув також охоронець “Мотороли”.

Наразі у “ДНР” уже визнали факт загибелі бойовика. Так, відповідну інформацію підтвердив “представник “ДНР” у контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі Денис Пушилін.

“Інформація підтверджується. Був закладений саморобний вибуховий пристрій. Зараз проводяться оперативні дії. Оголошено план перехоплення по місту”, – повідомив Пушилін.

“Відомо, що в районі ліфта (будинку, де проживав Павлов) був закладений саморобний вибуховий пристрій, є кілька поранених людей “, – додав він.

Як стало відомо, У “Правому секторі” відхрестилися від знищення бойовика “ДНР” “Мотороли”. Таку інформацію підтвердив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар українського об’єднання “Правий сектор” Артем Скоропадський

Зазначимо, що волонтер Роман Донік, посилаючись на інсайдерську інформацію, повідомив на своїй сторінці в Facebook про таке. За його словами, до вбивства бойовика причетна 15 інтернаціональна бригада, а причиною скоєння злочину були особисті образи на адресу абхазьких бойовиків від дружини “Мотороли”.

4f04df3afdeb487485e5859038727c9a

Як пише волонтер, командир відповідної бригади Абхаз (Ахра Авідзба) довго просив у людей з Кремля дозвіл на усунення.

Читайте також  “Смерть через сусідів”: Оприлюднили подробиці загибелі сім’ї з Франківська

“І ось тільки зараз дозволили. Після повернення “Мотороли” з відрядження по зачистці бунтарів у Луганську”, – зазначив Донік.

Натомість, підтвердження цій інформації поки не надходило.

Як стало відомо, 16 жовтня в ліфті будинку, де жив бойовик “Моторола”, спрацював вибуховий пристрій. Бойовик, який перебував на місці вибуху, зазнав важких поранень, від яких і помер.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.