Синоптик шокував прогнозом погоди на Новий рік

Погода в Україні на Новий рік у ніч з 31 грудня на 1 січня буде безсніжною і без сильних морозів. Місцями може очікуватися випадання дощу. Середня добова амплітуда складе близько 10 градусів по Україні. Синоптик Укргідрометцентру Владислав Білик розповів, що температура, крім східних областей, переважно плюсовою.

Синоптик заявив, що, починаючи з 23 грудня в Україну прийде тепле повітря із заходу, тому буде зміна погодних умов. До 26 числа, починаючи із заходу, пройдуть опади у вигляді дощу і снігу. Після цього, з 26 до 31 грудня, Україна знову буде знаходитися в полі підвищеного тиску. Очікується поступове зниження температури на 3-5 градуси. Денна температура буде близько нуля, нічна 0-5 градусів морозу, пише РБК-Україна.

“В новорічну ніч будуть невеликі опади: дощ, мокрий сніг. На Новий рік негативних температур не очікуємо”, – сказав він.

Фахівець підкреслює, що очікувати сніжної погоди на територіях України в новорічну ніч не варто. Про це він заявив в ефірі телеканалу “Україна 24”.

За даними синоптика, крім того, що випадання снігу не очікується, в більшості регіонів розтане те, що вже випало до 31 грудня.

“Дивлячись де – Україна велика, на сході може сніг і буде триматися. В цілому по Україні -5…+5. Захід і південь тепліше, вночі близько нуля. Денні температури плюсові значення, до +5. А в основному -2…0, на сході до -5”, – зазначає синоптик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.