“Я зателефонував своєму вбивці, він зізнався”: Навальний опублікував нове відеорозслідування

Російський політик Олексій Навальний опублікував чергове відеорозслідування свого отруєння. У ньому він нібито телефонує працівнику ФСБ Кудрявцеву Костянтину Борисовичу, який нібито був задіяний до спецоперації по отруєнню політика.

Дане розслідування, є результатом попереднього «Дело раскрыто. Я знаю всех, кто пытался меня убить», опублікованого тиждень назад, та проведеного спільно з “Bellingcat“. У ньому Навальний поіменно називає усіх працівників ФСБ, які нібито причетні до його отруєння. А також говорить, що його отруєння погоджував особисто президент РФ.

У новому розслідуванні Олексій Навальний розповів, як під іншим іменем зателефонував співробітникові ФСБ Костянтину Кудрявцеву, якого вважає причетним до свого отруєння. Розмова записана на відео: судячи з нього, Кудрявцев повірив, що йому телефонує помічник секретаря Радбезу Миколи Патрушева, і розповів Навальному деталі «спецоперації».

Співрозмовник опозиціонера зазначає, що якби не збіг обставин, «все могло б піти по іньшому». Серед цих обставин, на його думку: те, що літак посадили в Омську занадто рано і що медики швидкої допомоги «провели первинні заходи» вони йому вкололи антидот якийсь.

Також співрозмовник говорить Навальному, що його речі двічі обробляли “розчинами” – «щоб не було слідів, нічого такого». В ході розмови з’ясовується, що максимальна концентрація отрути могла бути на трусах політика, а саме на їх внутрішніх швах.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.