“Злизував кров з ножа”: матір 14-річного сина-різника, оприлюднила жахливі кадри (відео)

Нові подробиці виплили у справі щодо різанини, яка трапилась в Вишневому під Києвом, у березні.

Про це повідомляють у матеріалі “Надзвичайних новин“.

Тоді, 14-річний хлопець з ножами напав на свою тітку з маленьким братчиком. Нападник неодноразово вдарив ножем свою тітку, після того як жінка вже лежала у калюжі крові, юнак посміхаючись облизував закривавлені ножі.

Жінці чудом вдалось вижити, вона згадує, що перед тим як втратити свідомість, встигла зателефонувати сестрі, матері нападника.

Однак підліток прагнув крові, він не переставав різати свою тітку. Коли на подвір’я будинку забігла його мати, спочатку він і її хотів зарізати, кричучи лише – “Вб’ю, вб’ю, вб’ю”. Проте почувши, що поліція вже в дорозі, швидко втік з дому.

За однією із версій, за таким нелюдським вчинком 14-річного Арсенія може стояти колишній чоловік її тітки, який довгий час планував помсту.

Мама підлітка-нападника додає, що її син – особливий, оскільки у дитинстві йому діагностували розлади аутистичного спектру, а саме – синдром Аспергера.

У своїх щоденниках юнак детально описував свою головну мрію: аби всі його кривдники померли жорстокою та кривавою смертю.

Ось уривок з його щоденника:

“Я хочу їх ЗНИЩИТИ!!! Я хочу взяти ніж, бейсбольну біту, бензопилу, гранатомет, кулемет, два мачете, дві катани, щоб їх знищити, а потім їх тіла залишити в якому-небудь занедбаному будинку.

Хочу найняти собі найманого кілера, щоб він убив моїх недругів. І я заплатив би йому за це все свої гроші і віддав би цінні речі, але крім планшета, і дуже добре віддячу”

https://youtu.be/CWHqs-ULlR8

Зараз школяр мешкає не з родиною, а у батьків одного з однокласників. Стало відомо, що вони є близькими друзями того самого колишнього чоловіка, який, за словами жінок, міг бути причетний до планування кривавої розправи.

Читайте також  Англійську мову в Україні хочуть зробити обов'язковою: кого торкнеться

Слідство у справі триває, проте у матеріалах не вистачає однієї важливої деталі. Як повідомляють жінки, на тітку 14-річний Арсеній напав із мисливським ножем її чоловіка. Проте зараз цей ніж, який використовують для оброблення туш тварин, залишився лише на кадрах відео.

Згідно з законом, Арсенію загрожує або ж довгий тюремний строк, або ж, якщо його визнають неосудним, тривале примусове лікування.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.