«Вона літала на крилах»: потрібна допомога 15-річна Діанка бореться із раком. Мінімум- репост

Друзі, хочу попросити у вас допомоги! ЦЯ інформація – достовірна!
Найменша допомога – потрібна! Мінімум- репост!


Моя колега! ЇЇ донька тяжко хвора! Негайної допомоги потребує 15-річна Діанка
Дівчинка бореться із раком!
Саркома Юінга – це діагноз 15-річної Діани Деркач, який дівчинці допомагають подолати українські медики.
«Спочатку це був звичайний висип, ранки якого дуже пекли. Зробили УЗД, після якого поставили діагноз: лімфаденіт (в народі – оперізувальний лишай). Лікарі запевнили, що він скоро мине. Все почало заживати, але пухлина, яка була поряд з висипом, не зникала», – пригадують рідні дівчинки.
А з часом вона почала турбувати, тож термінові дослідження підтвердили її злоякісність. «Після обстеження у Вінниці, ми звернулись до Київського інституту раку на імуногістохімію. Де нам сказали, що це одна з найагресивніших пухлин, яка швидко прогресує. Всього потрібно отримати 12 хіміотерапій, операцію з видалення пухлини та трансплантацію кісткового мозку», – каже мама дитини.
Поки Діана проходить перші протоколи лікування, батьки збирають кошти на продовження боротьби і будуть вдячні кожному за посильну допомогу.
“Діана-сильна духом! І ми впевнені в тому, що вона переможе у цьому страшному двобої!!! Але без нашої підтримки ніяк! Допоможемо подолати цю недугу, адже разом ми сила”, – кажуть рідні дівчинки.
Реквізити для допомоги:
ДЕРКАЧ ОЛЬГА ФЕОДОСІЇВНА
Номер картки: 5168757410215091

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.