У Франківську патрульні поліцейські двічі за ніч закривали нічний клуб (ФОТО)

Вчора, 13 грудня, опівночі в Івано-Франківську патрульні поліцейські виявили розважальний заклад, який мав припинити роботу після 22-ї години, але порушив правила карантину та продовжував працювати.

Крім того, у приміщенні перебувало чимало відвідувачів, а їх обслуговував персонал закладу, інформує Фіртка з посиланням на обласну поліцію.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Проте, попри розпочате кримінальне провадження, вночі 14 грудня цей заклад знову ж продовжив роботу.

На цей раз правоохоронці діяли жорсткіше: здійснили невідкладний обшук приміщення та вилучили музичну техніку й обладнання.

Додамо, що раніше на посадову особу цього ж закладу неодноразово складалися адміністративні матеріали, які перебувають на розгляді в суді.

Правоохоронці Івано-Франківська розпочали два кримінальні провадження щодо посадової особи розважального закладу, який порушив карантинні обмеження і всупереч закону працював, а також за фактом нанесення тілесних ушкоджень поліцейському відвідувачем цього ж закладу.

Нагадаємо, під час перевірки даного закладу інспектору Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області, невідомий завдав удар по обличчю. Внаслідок цього поліцейському медики діагностували перелом носа і забій м’яких тканин обличчя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.