“Через ревнощі”: чоловік закатував до смерті молоду красуню та її 9-річного братика

“Через ревнощі”: чоловік закатував до смерті молоду красуню та її 9-річного братика

32-річний чоловік Акшин Гусейнов жорстко вбив свою 26-річну дівчину, а згодом і її 9-річного брата.

Про даний випадок повідомляє Telegram– канал LifeShot, передає “Це моя Україна”.

32-річний нелюд вбив дівчину, записав відеозвернення на тлі тіла, а потім жорстоко розправився з її 9-річним братом.

Вбивцею був Акшім Гусейнов-співмешканець загиблої Вікторії Макарової. Він кинув тіло загиблої у ванну і записав звернення на її тлі.

Вбивця заявляв, що у “нього не було іншого виходу” і навіть скаржився на те, що дівчина витрачала кращі роки його життя.

Також чоловік відправився в станицю до її брата, якому було 9 років. Він мучив його. Зламав руки і ноги і тільки після цього вбив.

Пізніше машину вбивці знайшли в Джубзі, зараз його шукають крайові слідчі. За попередньою інформацією, Гусейнов планував накласти на себе руки.

Зазначається, що у чоловіка було кілька бізнесів. Серед них Організація свят, будівництво і свій пентбойльный клуб.

“Встановлено, що фігурант з дівчиною проживали в орендованій квартирі в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Рози Люксембург в місті Армавірі, що в Росії. За версією слідства, вдень 10 грудня 2020 року між підозрюваним і співмешканкою стався конфлікт на грунті ревнощів. Під час сварки зловмисник наніс опонентці безліч ударів в область голови, убивши її, після чого перемістив тіло загиблої у ванну. Потім зловмисник на автомобілі попрямував до Станиці Новоолексіївської Курганинського району, де з особливою жорстокістю скоїв вбивство 9-річного брата загиблої. Після події підозрюваний прибув в селище Джубга Туапсинського району, де залишив автомобіль недалеко від моря і зник”, – зазачають правоохоронці.

Читайте також  “Все авто було у крові”: нелюди жорстоко вбили 33-річну жінку, а тіло викинули на сміття

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.