“Вдома чекають ще п’ять діток”: в дружини отця уражено 90% легень, потрібна допомога

Допомоги потребує молода мама, дружина священника УКУ о. Петра Терлецького, який збирає кошти на лікування дружини Катрусі та новонародженої донечки Даринки.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на сюжет телеканалу “Перший Західний”.

Отець Петро Терлецький благає про допомогу у соц. мережах, насам перед просить про молитву, а потім про гроші. Від коронавірусу в Катерини уражено 90% легень, а в артеріях тромби.

Дружина Катруся підхопила коронавірус на 7 місяці вагітності, хвороба підкосила. Стан настільки важкий, що медикам довелось зробити кесарив розтин, аби її донечка Даринка мала хоча б шанс жити.

Малеча в реанімації, мама теж, до того ж на апараті ШВЛ. Отець Петро Терлецький витратив лише за добу 19 тисяч гривень на ліки. Його Катруся має жити, його Даринка має жити.

Вдома на матусю та сестричку чекає ще п’ятеро діток. Допоможемо батькові, щоб його світ не розламався на до і після.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк: 4149 4393 1216 4191 – отримувач: Петро Терлецький.

Отець Петро Терлецький у facebook, подякував усід небайдужим за молитву та матеріальну допомогу та написав:

“Дякую всім за підтримку у коловороті викликів. Насамперед медикам інтенсивної терапії Лікарні швидкої допомоги та лікарям Центру для новонароджених. У шаленому ритмі, постійно в засобах захисту, ще й серед перебудови приміщень “на Топольній” – не шанувати цю професію і працівників – “вилізе боком”. Так само як із армією – не хочеш годувати свою, будеш…
Вибачайте, що вбільшості не можу відповісти на дзвінки. Мушу надолужити багато пропущеного – сьогодні трохи довше був з старшими дітками. Аж подорослішали, навіть дворічна Мартуся… Дякую о. Назару і Наталі Мисяковським за їх затишок і турботи, за страви для дітей із Вовкова і від друзів!
Нарешті вияснив у банку питання повернення переказів. Віза 4149 4393 1216 4191 у випадку синхронного переказу 2-3 осіб, блокує всім.
Безпроблемніше має функціонувати наступна:
5457 0822 2635 2974 Петро Терлецький
Дякую! Слава Ісусу Христу”, – написав о. Петро Терлецький.

Читайте також  Шанс на повноцінне життя: молодому франківчанину, хворому на розсіяний склероз, потрібна допомога

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.