“Найбільша мрія і молитва до Миколая спасти маму”: жінка бореться з важкою недугою

Волонтер Марта Левченко у своєму фейсбук просить допомогти мамі Ромчика Аліні Головко, в жінки виявили меланому з метастазами в легені. Син Ромчик написав лист до св. Миколая, у якому єдине його прохання це, щоб мама вилікувалась.

Пише Марта Левченко у фейсбук.

Дорогі! Ви неймовірні. За одну добу нам вдалося зібрати майже 200 тис грн. Цього вистачить на 2 курси як ми і планували. Радості немає меж, ви чарівники. Чуйні, милосердні і сердечні.

Ось такий лист я отримала від дитини. Звуть його Ромчик. Йому 9 років. Дитина із м.Суми.

Такий щирий лист і дитина просить у святого Миколая чуда. А ми з вами, я впевнена не випадково об’єдналися. От я розпочала виясняти цю історію та з’ясовувати всі деталі.

У мами Ромчика меланома. З метастазами у легені. Щоб жити вона мусить приймати крапельниці Кейтруди. Кейтруда це такий препарат хіміотерапії. Один курс 116 тисяч гривень. От той курс продовжує життя мами Ромчика. Мама виховує сина сама. Мама для дитини – цілий світ.

Я подумала, що ми можемо допомогти, щоб на свята дитина точно була поруч з мамою, а можливо нам з вами вдасться зібрати кошти на декілька курсів, і тоді мама Ромчика отримає шанс на життя. Лікарі дають хороші прогнози бо лікування кейтрудою дає хороші результати!

Я перевірила всі деталі. Інформація достовірна і правдива. І я дуже прошу, щоб загадуючи чудес для себе і своїх дітей у передсвяткові дні, ви згадали про лист Ромчика, де дитина просить не солодощі та іграшки, а просить врятувати маму. Кожні 20-30 грн можуть допомогти, зробити чудо.

Прошу допомогти! Прошу репост!
Єдині реквізити мами Головко Аліни! Жодних інших реквізитів! З жодних інших профілів не може бути!!

Читайте також  У "Л/ДНР" пригрозили Україні через ультиматум Зеленського Путіну

На жаль багато шахраїв, вони писатимуть з різних сторінок-копій, сподіваючись на вашу неуважність і відбираючи у мами Ромчика шанс на життя. То ж будьте уважні, це мама Алінка Головко. Якщо хтось бажає продовжити допомагати, ви можете тримати зв’язок і надалі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.