В Івано-Франківську скасували різдвяний ярмарок

Про це під час онлайн-включення повідомив міський голова Руслан Марцінків.
“Все-таки вирішили не ризикувати та скасувати ярмарок. Однак буде ковзанка, бо вона дозволена”, – зазначив міський очільник.

Марцінків також додав, що оскільки карантин вихідного дня скасували, у грудні локдауну не буде.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив організувати в місті різдвяний ярмарок. Таким чином він хоче підтримати місцевих підприємців.

Захід мер Івано-Франківська хоче організувати з дотриманням всіх карантинних вимог. Про це він повідомив на оперативній нараді, що транслювалась на фейсбук-сторінці Марцінківа.

Різдвяний ярмарок в Івано-Франківську мусить бути. Безпечний, але святковий. Дав вказівку опрацювати механізми, як законно провести такий захід. Я переконаний, що це потрібно,
– зауважив мер міста.

За словами Марцінківа, “місцевим підприємцям зараз несолодко”. Відтак, він вважає, що людям треба давати можливість “заробити якусь копійку, щоб прогодувати сім’ї”.

Водночас мер Івано-Франківська запевнив, що ярмарок проведуть з дотриманням усіх норм і обмежень, аби це було максимально безпечно.

Яка ситуація з коронавірусом на Прикарпатті
За попередню добу, 16 листопада, у регіоні виявили 532 нових випадки інфікування COVID-19.
Загалом в Івано-Франківській області на коронавірус вже захворіли 28 972 людей, з них одужали – 12 145, а померли від інфекційних ускладнень – 529 осіб.
Івано-Франківськ і карантин вихідного дня
Влада міста раніше виступала із жорсткою критикою карантину вихідного дня, введеного в дію Кабміном. Так, аби обійти його обмеження, мерія Івано-Франківська оголосила до кінця листопада суботу та неділю робочими днями.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.