Із тіла витягнули цвяхи та трубу: нелюд жорстоко зґвалтува та вбили 18-річну дівчину (ФОТО, ВІДЕО)

Як розповіли місцеві жителі, рецидивіста покривав дільничний. Дівчину просто викинули в город вмирати

У селі поблизу м. Брянськ, що у Росії, сталось криваве вбивство та зґвалтування 18-річної дівчини.

Про це повідомляють росЗМІ.
За даними ЗМІ, у день трагедії чоловік святкував своє день народження. На святкування він запросив свого друга та двох дівчат-сестер.

Згодом частину компанії чоловік прогнав, залишившись наодинці із 18-річною дівчиною. Неадекват кілька годин гвалтував потерпілу, засуваючи у її статеві органи та рот металеві предмети. Після катувань чоловік разом із матір’ю вимили потерпілу, перевдягнули і вигнали на вулицю. Гвалтівник навіть зателефонував матері потерпілої, заявивши, що дівчина отруїлась алкоголем. Проте потерпіла була вся у крові.

Батьки викликали медиків. Вони із утроби дівчини витягнули металеву трубу, багато цвяхів та саморізів. Через це внутрішні органи дівчини були розірвані, вона померла.

У селі розказують, що раніше чоловік зґвалтував і сестру покійної та інших жительок, проте поліція не звертала на це уваги.
Зараз зловмисника затримали, проте місцеві побоюються, що його і на цей раз відпустять.

Відморозок на ім’я Володимир Захаренок, що тримає в страху все село, поглумився над дівчиною з особливою жорстокістю-він побив і згвалтував свою жертву, потім засунув в неї трубу і безліч металевих предметів і викинув на вулицю вмирати. Дівчину забрала швидка, проте врятувати Іру не вдалося – вона померла в лікарні. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot, страшні подробиці публікує видання 360 TV.

Місцеві розповіли журналістам, що в ніч на на 21 листопада Захаренок на своїй ділянці святкував день народження з сестрами Ірою і Катею. Катю з молодою людиною він випровадив, а Іра відійшла в гараж поставити музику. Після чого сталося найстрашніше.

Читайте також  З сокирою і ножем у руках: двоє осіб намагалися обікрасти франківський гіпермаркет. ФОТО

Лікарі показали висновок-всередині у дівчини виявили велику кількість металевих предметів, які викликали запалення і кровотечу.

За словами сестри загиблої, Катерини, під час операції лікарі дістали з Ірини не тільки купу цвяхів, а й металеву трубу.

“він ще о шостій годині відправив усіх гостей, а її залишив. Я у Каті питала, як вона могла залишити сестру, вона сказала, що не знала, що вона там залишилася: “Він нас з Ромою напоїв і викинув з гаража, а Іра вже пішла — Іра пішла ставити музику в гараж…””, — розповіла місцева мешканка Тетяна Качура “360”.
За словами жінки, після того, як чоловік поглумився над Ірою, він з матір’ю вимили її, переодягли і викинули в город.

“вони спали в будинку, а дівчинка сиділа на лавочці вмирала, з неї сеча текла, як ніби води у дівчинки відходять. І це не вбили? А що це? Там все пошкоджено було! На місці цієї дівчинки будь-яка могла бути.”
Катерина підтвердила, що коли вона прийшла за сестрою, та була в чужих брюках.

“він подзвонив і сказав:“Приходьте за Ірою, вона вся в крові розтікається”. Я прийшла, Іра вже на лавочці напівжива-напівмертва, в чужих штанях, багато дуже крові було… Він сказав, що вона впала і собі голову розбила, а що кров у неї йшла — це місячні ніби прийшли”, — розповіла “360” Катерина.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.