«Zamknij się ty k***a Ukraińcu»: в Польщі охоронець «Бєдронки» жорстоко побив українця

В м. Краків Польща, в магазині “Бєдронка”, що по вул. Йозелевича на українця напав охоронець, безпідставно побишви його.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на InPoland.net.pl.

На українця здійснив напад охоронець, який працював у “Бєдронці” в Кракові, по вул. Йозелевича. Охоронець заявив, що клієнт вчинив крадіжку, хоча українець заплатив за продукти. Також, він мав чек про оплату товару. Однак охоронець навіть не захотів його слухати — з агресією і погрозами закував чоловіка в кайданки, коли він вийшов на вулицю, і заволік назад в магазин.

Подія трапилась 23 листопада, коли Георгій Станішевський пішов по магазинах. Він хотів придбати цукерки та квіти своїй сестрі, якій от-от виповнилось 15 років.

“Я спокійно зайшов у магазин, зробив покупки на касі самообслуговування, щоб не чекати в черзі, отримав квитанцію і сховав її до кишені куртки (завжди зберігаю квитанцію)”, — повідомив Георгій.

“Я спокійно вийшов з магазину і повільно рухався до зупинки на вулиці Старовишльній. Я був майже на зупинці, коли відчув три сильні удари в спину”, — додав чоловік.

Як стало відомо, винуватцем ударів був охоронець магазину, де чоловік купував подарунки. Охоронець магазину силоміць завалив чоловіка на землю, викрикувати погрози та лайливі слова, наніс удар коліном у спину, після чого застосував перцевий газ.

“Він пробурчав до мене:» Замовкни, ку*ва, українцю «, а потім залив мені очі щедрою порцією перцевого газу”, — розповів постраждалий.

Після чого охоронець вдягнув на нього кайданки і затягнув назад в магазин — у окреме підсобне приміщення. Лише в підсобці Григорій переконав охоронця дістати з його кишені чек про оплату покупок. Лише після цього з українця зняли наручники і відпустила Григорія.

Читайте також  УГКЦ в Італії перейшла на григоріанський календар

Навіть після того як чоловік розповів про всю історію керуючій магазину, жінка йому не допомогла. Про справу повідомлено в поліцію. Георгій Станішевський також повідомив мережу магазинів «Biedronka» про цей ганебний випадок.

“Речниця управління захисту споживачів зв’язалася зі мною», — повідомив він. «Вона вибачилася за те, що сталося”, — поділився чоловік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.