«Підступний COVID-19 забрав життя людини прекрасної душі, відкритого і доброго серця”: франківського медика Юрія Артиша

Від ускладнень коронавірусної інфекції COVID-19 помер викладач Івано-Франкіського національного медичного університету Юрій Артиш.

Про смерть медика повідомляють друзі та колеги у соцмережах.

«Підступна хвороба забрала з життя людину прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, людям, що оточували його. У скорботі низько схиляю голову, молюся за упокій його душі. Вірю, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять», – пише Зваричук Сергій

Коронавірус забрав життя франківського медика Юрія Артиша 1

«Наш Юрій Петрович, добрий, щирий, ерудований, професійний лікар-патологоанатом. Не віриться… COVID -19 не вибирає і продовжує забирати лікарів. Вічна пам’ять…» – пише Victoria Matskevych.

«Юрій Артиш. Шок… Не можу повірити! Друже мій, мені тебе бракуватиме! Дякую за все! Спочивай, друже, з миром!» – написав Володимир Хлопан.

Юрій Артиш працював на кафедрі патологічної анатомії. У 2002 році закінчив Івано-Франківську державну медичну академію. У 2005 році запланував кандидатську дисертацію на тему: «Патоморфологія бронхоасоційованої лімфоїдної тканини при хронічних обструктивних захворюваннях легень». Автор 14 наукових праць.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.