Чоловік за одну поїздку в Індію підхопив коронавірус, малярію, лихоманку денге і укус кобри

Співробітник благодійної організації з Великої Британії Ян Джонс під час поїздки в Індію захворів на коронавірус, лихоманку денге і малярію. Тепер британець отримує лікування після укусу отруйної кобри.

“Щасливчик року”
Джонса госпіталізували в місцеву лікарню після того, як минулого тижня його вкусила чорна королівська кобра в селі неподалік від міста Джодхпур (Індія). Про це повідомляє індійське видання The Indian Express.

У чоловіка були типові симптоми отруєння зміїною отрутою: втрата гостроти зору і труднощі при ходьбі. Лікарі запевнили, що з часом вони пройдуть.

Британець є добровольцем благодійної місії
Джонс колишній медичний працівник. Він прибув до Індії, щоб налагодити роботу благодійної соціальної ініціативи на підтримку традиційних ремісників в Раджастані. Він оселився в приміщенні складу цієї організації, щоб бути ближче до людей, яких він підтримує. На території складу його і вкусила кобра.

Чоловік нещодавно одужав від коронавірусу
Сім’я Джонса оголосила в інтернеті збір коштів на його лікування.

Тато – боєць. Під час свого перебування в Індії він вже страждав від малярії, лихоманки денге і COVID-19, –
написав його син Себ Джонс.

Сам же Ян вважає, що залишився живим після стількох хвороб завдяки своєму доброму серцю.

До слова, в Індії висока захворюваність на COVID-19. Країна перебуває на 2 місці у світі за кількістю виявлених випадків передачі інфекції. Від початку поширення епідемії в Індії захворіли понад 9 мільйонів людей, з яких більш ніж 133 тисячі померли від ускладнень.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.