В Івано-Франківську поблизу 11-ї школи відкрили сучасний спортивний майданчик

Новосілля по-спортивному! В Івано-Франківську відкрили сучасний спортивний майданчик. Поблизу 11-ї школи, що на вулиці Богдана Лепкого. «Обмили» новеньку арену футбольною грою.У товариському матчі зіграли чиновники мерії на чолі з міським головою Русланом Марцінківим і збірна учнів місцевої школи. Старші супротивники до гри приступили без тренувань. Не готувалися і молодші. Втім, кожна команда вірила у власну перемогу
spot-majd

Для облаштування цього спортмайданчика зі штучним покриттям вперше у місті застосували нову технологію наливного поліуретанового покриття. Воно стійке до різних температурних режимів та механічних пошкоджень. Спорудили майданчик за кошти міського бюджету.

У мерії відзначають, до цієї території свого часу пильно придивлялися забудовники. Втім, її вдалося відстояти на користь спортивного майданчика. І це неабияк тішить дітвору.

Новеньке поле випробували усі разом під час запальної гри. У результаті, досвід все ж поступився юнацькому запалу. Футболісти-чиновники програли школярам з рахунком 11:3.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.