Робота над собою – це велика праця, яка починається з усвідомлення

У четвер, 19 листопада, психологині Жіночого Фонду “Крила підтримки” провели тренінг з жінками “Психологічні кордони”.

Робота над собою – це велика праця, яка починається з усвідомлення.  Своїх потреб, кордонів, прагнень. З розуміння себе.

Попереду багато корисних та цікавих заходів.  Слідкувати за подіями можна в групі: https://www.facebook.com/groups/1010104466173952/

Кожна жінка може долучитись.

Відгук та враження:

“Відчуваю, що я там, де маю бути і це те, що мені потрібно. Так добре, коли є куди рости і над чим працювати. Коли чесно можеш відповісти сама собі на запитання подивитися на себе збоку.

На перших тренінгах я отримала крила, пізніше мені захотілося летіти далеко та високо.  Цього дня я зрозуміла, що для досягнення своєї мети потрібно постійно дбати про свої крила, щоб в них не було нічого зайвого та важкого. Так, над цим треба працювати, але мата цього варта.”

 

04.08.2020 засновано жіночий фонд БО “БФ “Крила Підтримки”, основною метою якого є організація та надання комплексної допомоги потерпілим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, жінкам, які опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітним і малозабезпеченим, матерям-одиначкам, особам з інвалідністю, потерпілим від торгівлі людьми, жінкам сільської місцевості і т. ін. Фонд є неприбутковою організацією, який об’єдную фахівчинь, психологинь, юристок, підприємців, меценатів та просто добрих людей з метою надання адресних соціальних послух (психологічних, юридичних, економічних). Фонд може надавати адресну допомогу за рахунок залучених та донорських коштів, спонсорської підтримки, співпраці з державними і недержавними установами та меценатами. З метою взаємопідтримки жінок Фонд організовує різноманітного плану заходи, тренінги, акції, майстер-класи і тому подібне. Запрошуємо до співпраці юристок, меценатів, спонсорів.

Читайте також  В Калуші у булочці зі шкільної їдальні знайшли зуб(ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: