Працювала не покладаючи рук заради дітей: нові деталі смертельної ДТП (ФОТО)

З’явилися нові деталі про смерть 41-річної жінки, яка загинула через таксиста.

У п’ятницю, 13 листопада, у Києві на Великій Окружній сталася смертельна ДТП після того, як таксист Uber не впорався з керуванням і влетів в зупинку. В аварії двоє людей отримали травми, і дві жінки загинули: 60-річна Антоніна Тесленко і 41-річна Олена Булах. У останньої залишилося двоє дітей.

Олена Булах жила недалеко від місця трагедії. Вона з чоловіком і сином проживала у двокімнатній комунальній квартирі. Дочка жила окремо. Жінка працювала в кіоску, де продавали шаурму. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Раніше вона працювала в іншому місці, але нещодавно її перевели на іншу точку в районі Святошино. В день аварії Олена разом зі своїм 11-літнім сином Ванею йшла на зупинку, щоб їхати на роботу. Хлопчик був останній, хто бачив маму живою. Після того як вони попрощалися дитина пішла у школу.

Чоловік Олени дізнався про її смерть від сусіда, який повертався з нічної зміни і побачив трагедію своїми очима. Жінка лежала біля зупинки вже мертва.

Після цього чоловік та 20-річна дочка Віка побігли на місце ДТП. Дівчина трималась і вже плакала на похоронах, а от Ваня сильно плакав, коли дізнався, що мами більше немає.

Працювала не покладаючи рук заради дітей: нові деталі смертельної ДТП в Києві з таксистом

Знайома Олени розповіла, що вона працювала не покладаючи рук, щоб забезпечити сім’ю і дітей. Її дочка навчається і працює. У жінки також залишилася мама і сестри, які проживають в Ніжині. Ваня поки залишився там з бабусею.

Нагадаємо, що друга загибла жінка Тесленко Антоніна близько 20 років працювала в школі.

Раніше стало відомо, що 23-річний таксист, який влаштував смертельну ДТП, заснув за кермом. Крім того, він любив ганяти по місту, і хвалився “майстерністю” водіння, показуючи, як ігнорує ПДР.

Читайте також  На Заході України п’яний 28-річний водій Volkswagen спричинив смeртeльну ДТП (ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.