Фотосесія пологів, на яких була присутня 9-річна дитина, підірвала Мережу

Мати запросила свого сина бути присутнім під час народження його сестри.


Мама трьох дітей Голлі Лау вирішила, що її 9-річний син Чарлі буде присутнім на її пологах, щоб краще розуміти диво народження.

Фото процесу мама надрукувала на своїй сторінці в Instagram.

Холлі також запросила фотографа, який сфотографував цей особливий день. “Незалежно від гендерної ідентичності, дітям важливо бути свідками пологів, щоб нормалізувати процес пологів, який доcі для багатьох є табу, яке має відбуватися тільки “за закритими дверима”, – каже мама.

За словами Голлі, її син сам зацікавився пологами і попросив маму дати йому можливість стати свідком появи на світ його маленької сестрички.

“Коли ми оголосили про свою вагітність нашим синам, Чарлі запитав, чи можна бути присутнім на пологах. Як сім’я, ми віримо в те, що можемо дати нашим синам ті можливості, які наше суспільство не може легко або відкрито надати хлопчикам. Сімейні пологи – це прекрасно і може стати неймовірно важливим моментом для всіх членів сім’ї. Ми хотіли поділитися цим моментом і показати сильний зв’язок між усіма нами. Крім того, це прекрасна можливість для моїх синів усвідомити, наскільки я сильна як людина і як жінка”, – розповідає вона.

Голлі акцентувала увагу на тому, що отримала потужну підтримку від своєї дитини. Незважаючи на те, що у 9-річної дитини немає можливості отримати професійну підготовку надання допомоги під час пологів, та психологічна підтримка, яку він їй надав, допомогла мамі пережити найважчі моменти.

“Присутність Чарлі в найважчій частині моїх пологів додало мені сил, коли я почала сумніватися в собі. Його заспокійливі дотики між переймами були такими солодкими. Вони допомогли мені відновитися і взяти себе в руки. Чарлі дуже природно виконував свою роль. Його присутність нагадала мені, що я вже робила це раніше і що я зможу зробити це знову”, – додала вона.

Читайте також  От і все! Пpавда яка вас шокує. Мольфаp Гоpдєєв та відьма Тиха спpогнозували кінець війни ВІДЕО

Фотографії пологів, на яких був присутній 9-річний хлопчик, облетіли Інтернет і знайшли відгук в серцях мільйонів жінок по всьому світу. У коментарях до фотографій у Instagram користувачі мережі активно обговорювали, наскільки зворушливі і цінні ці моменти:

Це справжня краса життя, любові і сім’ї
Ця приголомшлива дитина надала неоціненну допомогу своїй мамі
Це найкрасивіші знімки, які мені доводилося бачити
Безумовно, це сміливе рішення – покликати свою дитину на пологи, але як показують ці фото – рішення було правильним
Пологи – абсолютно природний процес, якого не варто соромитися. Дякую за ці дивовижні фото!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.