П’ять ознак того, що людина непомітно перенесла коронавірус

Ковід може провокувати тривале погіршення самопочуття.

Медики назвали ряд ознак, що вказують на те, що людина могла непомітно перехворіти на коронавірус.

Людина може непомітно для самої себе перенести коронавірус – при цьому ймовірні деякі зміни, але, будучи не сильними, вони сприймаються як тимчасове нездужання або звичайна ГРВІ.

Медики назвали п’ять ознак того, що людина непомітно перенесла коронавірус.

Проблеми з нюхом і сприйняттям смаку.

Тривалість нездужання: при ГРВІ характерні порушення зникають за тиждень-десять днів. Ковід може провокувати тривале погіршення самопочуття, коли особливої ​​хворобливості не відчувається, але в той же час людина не відчуває себе добре як раніше.

Біль в животі або діарея – явища, що нагадують харчове розлад, незасвоєння організмом якихось продуктів, теж можуть бути одним з ознак того, що людина непомітно перехворіла на коронавірус. При цьому людині здаватиметься, що це якось пов’язано з харчуванням.

Очні симптоми, схожі на кон’юнктивіт, – печіння, свербіж, почервоніння, відчуття чужорідного тіла.

Втрата енергії. Багато людей з настанням темної і холодної пори року відчувають зниження тонусу, сонливість і млявість. Але стан постійної слабкості і втоми має насторожити – це теж одна з ознак того, що людина хворіла на коронавірус.

Медпрацівники додали, що жоден з названих симптомів не може бути абсолютно точним діагностичним маркером зараження коронавірусом. Уточнити його наявність дозволяє тільки тестування.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.