Загинув 23-річний прикордонник відділу «Соломоново»

На Закарпатті загинув 23-річний прикордонник відділу «Соломоново» Чопського загону. Смерть настала через вогнепальне поранення. Військовослужбовець родом з Володимирця. Інцидент стався у понеділок, 9 листопада. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Про надзвичайну подію повідомив військовослужбовець, який ніс службу з охорони українсько-угорського кордону у складі прикордонного наряду. Він почув постріл та згодом виявив свого колегу (який ніс службу зі штатною зброєю) з вогнепальним пораненням.

На місце події викликали карету швидкої допомоги та співробітників Нацполіції. Медики констатували смерть 23-річного військовослужбовця строкової служби.

На офіційному сайті Держприкордонслужби повідомлення про трагедію з’явилось сьогодні, вже о 09.02 годині.

У Чопський прикордонний загін він прибув на початку листопада, після завершення курсу навчання.

Було це вбивство чи самогубство? Наразі встановлюються обставини, що призвели до загибелі військовослужбовця-прикордонника.

Загиблий – Ярослав Петрина. Мобілізований на строкову службу Володимирецьким ОРТЦК та СП під час весняного призову. Випускник 2020 року «Львівської політехніки», інженер-конструктор, планував вступити на подальше навчання, щоб отримати звання офіцера ЗСУ. Характеризувався, як активний, порядний і старанний. У сім’ї їх було двоє синів.

Ще у лютому 2020 опублікував своє резюме для пошуку роботм на work.ua

7 жовтня хлопцю виповнилось лише 23 роки. Співчуваємо родині загиблого…

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.