“Танці з зірками”: Надія Мейхер вперше показала своїх доньок Ганну та Марію (ВІДЕ0)

“Танці з зірками”: Надія Мейхер вперше показала своїх доньок Ганну та Марію
Артистка з дівчатами виконала чуттєвий фольк.

Щойно у одинадцятому ефірі проєкту “Танці з зірками”, під час якого на паркет учасники виходять на паркет з найріднішими виступила Надія Мейхер з дочками.

Артистка вперше показала своїх дівчат Анну та Марію на публіці, причому, як вона зауважила, що це було прохання саме її старшої доньки.

Родинне тріо виконало чуттєвий фольк під пісню Ніни Матвієнко – “Квітка душа”. У номері босонога Надія вийшла на паркет з дівчатками у схожих білих сукнях..

Судді проєкту високо оцінили родинний номер тріо, а запрошена суддя Ксенія Мішина назвала Надію своїм беззаперечним фаворитом.

Надію, я вам зізнаюся, ви є моїм однозначним фаворитом цього року на цьому проєкті. Ви настільки сценічно чарівна, що від вас неможливо відірвати очі. Ви така ніжна і одночасно сильна, граційна, жіночна і з приголомшливою найпотужнішою енергетикою. Я сьогодні поставлю вам оцінку не за сьогоднішній танець, а за весь ваш шлях. Ви легенда і моє серце належить вам
зауважила переможниця минулого сезону
Виступ відзначив і Влад Яма.

Насправді спостерігати за танцями Надії дуже приємно. А сьогодні приємніше втричі. І Надя не танцбвала на цьому проєкті 14 років, а зараз ми бачимо, чим вона займалася і її результат просто неймовірний.
прокоментував виступ тріо Влад Яма

В результаті виступ Надії з дочками оцінили у максимальні 40 балів.

Нагадаємо, дві пари, які за результатами оцінок суддів та глядачів опиняться у зоні ризику, будуть танцювати “танець за життя”. Їхню долю на проєкті вирішаватимуть судді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.