Лікарі випадково перерізали судину: шокуючі подробиці смерті молодої дружини екс-міністра

Появилися нові подробиці зі смерті 35-річної Анастасії Островської, яка була дружиною екс-міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі. Жінка ще місяць до смерті мучилася після хірургічного втручання.

Так, 35-річна Анастасія лягла на нескладну планову операцію з видалення каменів з жовчного міхура. Все повинно було закінчитися через 40 хвилин, але операція тривала аж 5 годин.

Більш того, операцію проводили лапароскопічним способом, тобто без великого розрізу на черевній порожнині. Але в якийсь момент лікарі помилково перерізали судину, яка забезпечувала кровопостачанням печінку.

Жінку після декількох годин вдалося стабілізувати. Після чого жінка проходила реабілітацію. Але тут почалися проблеми з дренажами, через що знадобилася ще одна операція.

Ще через тиждень дружина екс-міністра знову потрапила на хірургічний стіл, а ще через день провели ще одне хірургічне втручання. Після чого жінку ввели у наркотичний сон, але спроби лікарів були вже марні. Увечері 8 листопада серце Анастасії перестало битися, вона померла.

Як з’ясувалося згодом, що директор медустанови є другом сім’ї Квіташвілі. Поки що невідомо, чи будуть вони робити які-небудь дії, щоб покарати лікарів і клініку, де проводилася операція.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.