Розправу над малюком Влаштувала, через обірвані шпалери на стіні: мати вбила 5-річного сина

Розправу над малюком лаштувала, через обірвані шпалери на стіні: мати вбила 5-річного сина

У Вінницькій області 25-річній матері-одиначці із села Соболівка оголосили про підозру у вбивстві 5-річного сина. Жінка била дитину головою об підлогу, поки не перестав дихати. Розправу над малюком вона влаштувала, начебто, через обірвані шпалери на стіні.
Усе відбувалося на очах його шестирічної сестрички. У селі кажуть, агресивну поведінку жінки помічали і раніше, через це навіть примусово возили її до психлікарні, йдеться в сюжеті ТСН.

Напередодні хлопчик не прийшов до садочка, а його 6-річна сестра Діана – до школи. Вчителі дзвонили, але матір не відповідала. Тому разом із сільським головою пішли до родини.

“Побачили, що вона тримає дитину на руках замотану в ковдру, цього хлопчика, а дівчинка сидить на землі. Вона була така стривожена, не говорила, дивилася в одну точку, а в хлопчика взяла за ручку, була холодна”, – згадує сільська голова Соболівки Віра Асауленко.

На місце одразу викликали поліцію та медиків. Та шансів на порятунок дитини вже не було.

“Спасати вже не було кого, дитина була із гематомами на голові і на шиї були видимі ушкодження шиї, було видно пятна від удушення. Дитина вже була з видимим трупними пятнами, вона вже була мертва”, – розповів лікар швидкої Олександр Корнєйчик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.