Зниклу 22-річну дівчину знайшли мертвою на дитячому майданчику (Відео)

У Малій Висці Кіровоградської області біля дитячого майданчика знайшли вбитою 22-річну дівчину. Вона зникла в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вбивцю шукають – розповів начальник Маловисківського райвідділу поліції Іван Мосіюк.

Тіло 22-річної дівчини з ознаками насильницької смерті знайшли біля дитячого майданчика, під плитами покинутого туалету.

Тіло 22-річної дівчини з ознаками насильницької смерті знайшли біля дитячого майданчика, під плитами покинутого туалету, розповіла місцева жителька Вікторія Грищенко.

– Поки не знайшли хто вбив. Все місто налякане. Всі дуже сильно переживають, – каже жінка.

Говорить: у камери спостереження, попав чоловік який за нею йшов. Показує відео з відеокамер спостереження. На ньому видно, як дівчина повертається додому о першій ночі. «Ось дівчина йде. І ось чоловік, він зараз постоє, подивиться по сторонах і піде за нею».

Дорогою, якою тої ночі йшла дівчина додому – поліцейські опитують місцевих. Чоловіка, який може бути причетний до вбивства дівчини, розшукують, каже Іван Мосіюк.

Прикмети чоловіка: на вид 20-25 років. Зріст 175- 180 cантиметрів. Був одягнений у шапку, балонову куртку синього кольору, комуфляжні брюки, кросівки чорного кольору з білою підошвою.

Наразі триває розслідування за статтею «Умисне вбивство». Зловмиснику загрожує від 10 років до пожиттєвого позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.