Нарешті про пандемію сказали щось логічне і розумне!

Нарешті-то ЩОСЬ логічне, розумне і розумне щодо вірусу корони. Доктор Фам Юнус, керівник клініки інфекційних захворювань Університету Меріленда, США, пише:

1. Ми живемо з C-19 (вірус корони) протягом декількох місяців. Давайте не будемо робити наше життя надто залежною від вірусу. Ми навчимося бути щасливими і жити з його контрольованим існуванням в нашому середовищі.

2. Миття рук і дотримання захисної дистанції 2 метри – кращий спосіб захистити себе від вірусу!!!

Якщо у вас немає пацієнта C-19 будинки, немає необхідності дезінфікувати поверхню будинку.

3. Кошики, пакети або банкомати не викликають передачі вірусу. Мийте руки з милом і живіть як зазвичай.

4. Їжа не заразна в короні. Інфекція викликана забрудненими краплями, що летять з рота пацієнта під час розмови або кашлю (як при грипі). Немає ніяких доказів того, що вірус C-19 передається при замовленні їжі в супермаркеті або ресторані.

5. Сидіння в сауні не вбиває віруси С-19.

6. Коли ви приходите додому, вам не потрібно відразу переодягатися і приймати душ. Чистота важлива, але не розвивайте параною.

7. Вірусу С-19 немає в повітрі. Це внутрішня інфекція, яка вимагає тісного контакту між людьми!! Повітря чисте, і ви можете гуляти в парках, зберігаючи захисну дистанцію.

8. Досить використовувати звичайне мило проти С-19, антибактеріальне мило не потрібно. (Вірус не бактерія).

9. Через це немає можливості привезти С-19 додому у взутті і заразитися. Інфекції поширюються краплями, а не через взуття.

10. Не потрібно надягати рукавички. Вірус може накопичуватися в рукавичках і легко передаватися при дотику всередину. Найкраще мити руки.

На закінчення:
Звертайте увагу на своє здоров’я і не забувайте про новини або програмах, які завдають шкоди нашій імунній системі, посилюючи паніку і стрес. Таким чином, ви можете продовжувати жити спокійно і комфортно разом з присутністю вірусу далеко від вашого оточення.

Читайте також  Таємниці носа, або чому при нежиті не можна використовувати судинозвужувальні краплі

І найголовніше, залишайтеся оптимістичними. Це закінчиться колись, рано чи пізно.

Всім здоров’я.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.