Вбивство на Калущині пробували видати за сердечний напад

Минулого тижня поліцейські Калуського району оперативно затримали 27-річного підозрюваного за скоєння умисного вбивства і відкрили кримінальне провадження.

Нагадуємо, до поліції Калуського району 25 жовтня близько 03:00 надійшло повідомлення від мешканки села Завій, яка розповіла, що у помешканні сусідів посеред кімнати лежить чоловік без ознак життя ,пишуть Вікна.

На місце події негайно виїхали калуські правоохоронці, оперативні працівники, слідчі слідчого управління обласної поліції та експерти-криміналісти. Працівники поліції виявили на тілі загиблого сліди насильницької смерті.

Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили обставини злочину, а надалі — й зловмисника.

Як виявилося, правоохоронці не відразу встановили, що це насильницька смерть і хто вчинив кримінальний злочин. Адже винні відмовлялися від будь-яких показань.

Начальник Калуського відділу поліції Андрій Кушик повідомив нові подробиці вбивства:

Повідомлення прозвучало так: особа впала, втратила свідомість і померла від сердечного приступу. Але увесь будинок був у крові і ми встановили той факт, що це було вбивство.
27-річному підозрюваному вручено повідомлення про підозру. Обрано запобіжний захід — тримання під вартою. У разі доведення вини, підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, адже йдеться про умисне вбивство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.