“Медсестри сплять на підлозі, всі мокрі”: хвора на коронавірус шокувала розповіддю про жахи в одній з українських лікарень

Пацієнтка однієї з лікарень Житомира, де лікують хворих на коронавірус, розповіла про жахливі умови, в яких доводиться працювати медикам.


Своїми спостереженнями жінка поділилася на сторінці у соцмережі “Фейсбук”.
“Уявіть: ви в скафандрі 12 годин. Є тільки очі. Медичний одяг не провітрюється, тобто ваш піт з вами, його навіть витерти не можна, тому що руки в гумових рукавичках. Ви мокрі, постійно бігаєте з палати в палату, тому що в кожній з палат є хворі, у яких за 40 температура і треба крапельниці. Постійно… Я вночі вийшла в туалет. Перед ним на підлозі, обнявшись, спали 2 медсестрички. Тому лягати ніде, кожен куточок відділення з хворим, так і лягли на пару хвилин, втомлені. У скафандрах і гумових рукавичках. Через секунду вони звернулися з питанням чи все “ок” у мене. Я навіть сказати не змогла, кивнула. Тому що це реальність. Реальність наших лікарень і лікарів”, – розповіла Ірина Яцик.

Також жінка зазначила, що COVID-19 кожен з пацієнтів переносить по-своєму.

“У когось спина болить, кому брову свербить, а когось на другий день вже не врятували. Як і наявність смаку і нюху. У мене, наприклад, нюх був постійно, а смак їжі був такий, ніби все морською водою оброблене. Солоне, нудотне і відчуття якихось водоростей на зубах. Цілих 15 днів”, – зазначила пацієнтка.

При цьому Ірина закликала всіх носити маски і дотримуватися дистанції.
“Лікарень у нас мало, лікарі теж люди, хворіють так само. Бережіть себе і близьких! COVID-19 існує. Попри всі масонські змови і домовленості. Попри всі наші вірування в те, що пройде легко і “мене це не стосується”, – підкреслила Ірина Яцик.

Читайте також  Деталі смерті 8-річного прикарпатця з COVID-19

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.