Нова мистецька локація Вільний простір “Пошта” у Калуші. ФОТО

В неділю, 1 листопада, відбулась презентація масштабного та нового для Калуша місця відпочинку. 

Фото: Дмитро Федорців

На вiдритi нового проекту Вiльний простip “Пошта” можна було переглянути картини, пограти в настiльнi iгри, послухати хорошу музику, вiдвiдати майстер-клас з малювання, потанцювати.

Фото: Дмитро Федорців

Захід був чудовим та незабутнім.

Фото: Дмитро Федорців

Яскравою подією вечора був майстер-клас від талановитої калуської художниці Христини Музичин.

 

Родзинкою вечора став концерт гуртів @46_cabinet та @whatislovenimak

Фото: Ірина Червінська
Фото: Артур Єфремов
Фото: Артур Єфремов
Фото: Артур Єфремов
Фото: Артур Єфремов

Михайло Перегінець, учасник бойових дій, ділиться про те, як виникла ідея створення такого місця:

“Ідея простору виникла в той момент, коли я побачив дівчинку Віку, яка прибирала на кар’єрі, і звернулась за допомогою вивезти сміття звідти, кульки дати. Ми з нею зустрілися і вирішили, що те місце яке зараз пустує цілком реально використати під місце для дітей, для креативу, для зустрічей. Для того, щоб молодь та активні наші мешканці могли десь чимось цікавим зайнятись, побачитись, обговорити якісь ідеї, разом провести час. ”

Отож, вільний простір «Пошта» — це перш за все Вікторія (@viktoririus), вона характеризує себе як людина без вищої освіти. Наша ідейниця та дизайнерка, а ще бухгалтерка, ну і звісно СММ-менеджер та й менеджер всього, що відбувається.

Менеджер подій Влад (@whatislovenimak) – вегетеріанець, багато бігає, подорожує, вірить у свою музику та любить вчити іноземні мови.

Фотограф з золотими руками Сашко (@halkevychphoto) – багато років працює в Goodvalley та грає у театрі ЛюбАрт, а найбільше любить ходити в гори.

Комунікує зі ЗМІ Андрій (@kogut_tut) – співпрацює з «Калуш ФМ», ще цікавиться футболом, є фанатом велоінфраструктури Голандії та Данії, а ще любить пити свіже коров’яче молоко.

Наша адміністраторка Віка (@victorionia) – багато працює, а у вільний від роботи час грає в театрі та любить подорожувати.

Всі ми — команда @poshta.prostir хочемо, щоб у Калуші було тепле, затишне місце, де люди зможуть спілкуватись, обмінюватись ідеями та досвідом. А ще змістовно проводити свій вільний час, шукати та знаходити можливості для самореалізації.

Читайте також  Прикарпатець запросив на своє весілля волинських лікарів, які повернули його до життя (фото)

 

Відео:

https://www.facebook.com/remeslo.std.1/videos/359490748712817

https://www.facebook.com/ArturEfremov/videos/3350163201705925

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: