Бойовики «ЛДНР» заявили про перетворення Донбасу на нове Сомалі

Мережу розбурхала перепалка українця з адептом ДНР.

Відомий український журналіст Антон Швець розповів про цікаву бесіду з адептом самопроголошеної ДНР, який сподівається на повернення окупованого Донбасу в Україну. Про це повідомляє сайт Аpostrophe.ua

1-41

Відповідну розповідь Швець опублікував в продовженні історії зі знищенням заводів на окупованих територіях, про що раніше писав донецький журналіст Денис Казанський.

Фёдор Емельяненко - Джефф Монсон

Так, Швець пише, що прихильник ДНР всерйоз стурбований питанням повернення окупованих територій в Україну. У той же час соратник Захарченко вважає справедливим реінтеграцію ДНР і ЛНР в Україну за схемою, запропоновану бойовиками:

Антон, каже, а ти розумієш, що роки через три нех * р забирати буде? Тут буде чисте Сомалі з вирізаними під фундамент заводами, дикими бандами, свавіллям, підвалами, перманентно голод і двома мільйонами Вкрай о3,14зденевшего населення? Ви, каже , нах * р все це робите? Навіщо регіон, говорить, вбиваєте? Тут же реально, каже, пустеля буде, тому як екологія не дуже і населення ага. це ніхто вже забрати не зможе, треба буде Терраформирование проводити, каже. Легше Марс буде колонізувати, ніж нас, каже.

Фёдор Емельяненко - Джефф Монсон

boeviki-dnr-zakazyvayut-formu-natsgvardii-a-rossiya-perebrasyvaet-voennyh-na-donbass

Фёдор Емельяненко - Джефф Монсон

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.