На Майдані Незалежності джип пролетів по тротуару та зніс людей. Є загиблі (ВІДЕО)

На вул. Хрещатик сталася масштабна автотроща за участю кількох машин та пішоходів. Унаслідок ДТП двоє людей загинуло, ще троє отримали травми. Рух вулицею тимчасово перекрито.

Як розповіли в патрульній поліції Києва, подія сталася сьогодні, близько 16:00.

Попередньо, водій авто Land Rover наїхав на обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Хрещатик, після чого некеровано виїхав на Майдан Незалежності й в’їхав у натовп людей, а потім виїхав на проїжджу частину, де протаранив щонайменше 4 авто, і зупинився. Все це потрапило на відеокамери:

https://www.instagram.com/p/CG-PA8lpLZW/?utm_source=ig_embed

На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Встановлюються усі обставини, попередньо — водій тверезий.

Наразі поліцейські спілкуються із 66-річним водієм транспортного засобу, що скоїв наїзд на людей та перевіряють його на стан сп’яніння.

Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, ще троє отримали травми:

На місці події працюють поліцейські, медики та рятувальники.

Смертельну автотрощу на Хрещатику, у результаті якої загинули щонайменше дві людини і отримали травми ще декілька, спричинив 66-річний чоловік. За попередніми даними, у нього в крові не знайшли і алкоголю або наркотиків, а сам він повідомив, що нещодавно переніс операцію на серці.

У поліції кажуть, що наразі спілкуються із 66-річним водієм транспортного засобу.

Тим часом свідки події розповсюдили у соцмережах фото винуватця ДТП.

Водночас низка ЗМІ поширили інформацію, що винуватцем ДТП може бути екс-чиновник Юрій Назаренко. Він 5 років працював у Комісії цінних паперів та фондового ринку, був головою Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України. В 2014 році був люстрований. Поки офіційного підтвердження цієї інформації немає.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.