У Туреччині стався землетрус 7 балів: опубліковані фото

В результаті землетрусу було зруйновано близько 20 будівель.

Землетрус магнітудою 6,6 стався в 17 км від району Сеферіхісар в Ізмірі. Землетрус відчувався в регіонах Егейського моря і Мармурового моря, в тому числі в Стамбулі, Бурсі, Бодрумі і Мармарисі.

Згідно з інформацією Управління з надзвичайних ситуацій і надзвичайних ситуацій (AFAD), було встановлено, що землетрус стався на глибині 16,54 кілометра.

В результаті землетрусу було зруйновано близько 20 будівель. За попередньою інформацією, під завалами знаходяться люди. У бесіді з CNN TURK мер столичного муніципалітету Ізміра Тунч Сойєр сказав: “Обрушилися будівлі в районі Борнова Байракли. Можуть бути людські жертви, але поки немає чіткої інформації. Ми отримали повідомлення про обвалення майже 20 будівель”, – говорить він.

Вже розпочалися пошуково-рятувальна операція. За словами президента Туреччини Реджепа Ердогана, уряд вжив заходів, щоб почати необхідну роботу в регіоні.

У своєму повідомленні, опублікованому в його акаунті в соціальній мережі, президент Ердоган сказав: “Ми підтримуємо наших громадян, постраждалих від землетрусу, всіма засобами нашої держави. Ми вжили заходів, щоб розпочати необхідну роботу в регіоні з усіма відповідними установами та нашими міністрами”.

Після землетрусу силою 6,6 бала сталося багато афтершоків. У регіоні сталося ще 6 афтершоків магнітудою від 3,9 до 4,8.

Інформації про загиблих поки немає. Відомо, що в перші моменти після землетрусу була врятована молода жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.