Сексологи назвали топ-7 секретів найкращого сексу в твоєму житті (18+)

Що потрібно знати про секс? У кожного знайдеться власна відповідь, але все ж є деякі принципи, про які продовжують нагадувати сексологи.

Секс – одна з найбільш захопливих дій у світі. Звичайно, цей титул сильно завищує очікування. Не завжди під час сексу все відбувається так, як хотілося б.

Сексологи назвали 7 найважливіших моментів, про які не можна забувати під час сексу.

Секс – не тільки оргазм, але…
Як відомо, жінки отримують оргазм рідше чоловіків, і хоча до цього вже звикли, завжди можна постаратися, щоб поліпшити статистику. Наприклад, не фокусуватися на оргазмі як такому, вносити різноманітність в сексуальне життя (а не діяти за одним і тим же сценарієм), не закінчувати секс після оргазму іншого партнера, пише Cosmo.

Біль – це не норма
Деякі жінки вважають, що біль — частина сексуального досвіду і нерідка супутниця вагінального сексу. Однак в здоровому інтимному житті для болю місця немає! Якщо тобі неприємно, обов’язково відвідай гінеколога і Перевірся на інфекції. Буває психологічний біль через острах або з іншої причини. У будь-якому випадку в цьому потрібно розібратися.

У сексі допустимо багато
Шукати норму в сексуальних інтересах, фантазіях і іграх — безглузде заняття. Є невеликий перелік табу, тобто схильностей, які не вітаються суспільством, а все інше допустимо. Тому не соромся експериментувати і отримувати нові відчуття!

Спілкуватися
Комунікація між партнерами не зобов’язана бути словесною, але ви повинні вміти донести один до одного свої побажання. Деяким парам спілкуватися простіше, комусь складніше, але боятися говорити вголос про секс не потрібно. Саме завдяки спілкуванню інтимне життя може стати краще.

Секс з проникненням не обов’язковий
Звичайний секс – лише невелика частина інтимного досвіду пари, і він не зобов’язаний траплятися під час кожного статевого акту. Найкраще комбінувати різні техніки, які подобаються вам обом, і не переживати, якщо секс не завжди стає сексом в звичному розумінні.

Читайте також  9 принципів покарання, які не завдадуть шкоди самооцінці дитини

Немає поняття “хороший в ліжку”
Складно бути асом в чомусь, що залежить від зусиль двох людей, їх зв’язку, досвіду, знань і довіри. По-справжньому прекрасний секс – це поєднання прийняття свого тіла, гордості за свою сексуальність, розкутості у фантазіях і здатності донести до партнера, чого тобі дійсно хочеться.

Іноді можна відволікатися
Зосередження на поточному моменті під час сексу — це здорово, і такі сесії найчастіше перетворюються в приємний сексуальний досвід. Однак часом люди відволікаються, думаючи про те, як вони виглядають, коли партнер отримає оргазм і т. д. і це теж нормально! Згодом вам напевно набридне пускати в голову сторонні думки, і коли ти помітиш, наскільки приємніше від цього став процес, то будеш думати про все інше в інший час.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.