Онкохворого пацієнта з COVID-19 через карантин в лікарні, відправили помирати додому

Помер 25-річний Олег Кулиняк, який мав онкологічну хворобу. Нещодавно у чоловіка трапився крововилив і він проходив лікування у 5-ій міській лікарні Львова. Перебуваючи у лікарні, чоловік заразився коронавірусом.

Про це повідомляє ЛМН з посиланням на facebook Marta Oliyarnyk

Відділення, у якому лікувався Олег, закрили на карантин, а чоловіка відправили додому.

«Ми в паніці шукали, куди його можна покласти. Оскільки ми прописані в Оброшино, його прийняли Пустомити. Там зробили ПЛР-тест і мали його перенаправити в ковідну лікарню. Але не встигли. Бо поки ми самостійно шукали, куди покласти чоловіка, втратили орієнтовно 4-5 днів. До лікарів Пустомитівської лікарні ми не маємо жодних претензій. Вони йому виділили реанімаційну палату, коли взнали, що ми з таким діагнозом вдома», – повідомила дружина покійного Олега Наталя.

Однак 22 жовтня, Олег помер. Як повідомила дружина померлого, лікуюча лікарка Наталія Горон з 5-ої лікарні відправила чоловіка з онкологією додому. В той час, як іньші лікарі, направили своїх пацієнтів в другі лікарні. Зв’язатись з лікаркою не вдавалось, вона не виходила на зв’язок.

«Цей випадок просто розчавив… Чому може статися таке, що важкохворих онкологією виставляють з лікарні через карантин і підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19??? Виставляють помирати!!! «Хтось виживає, хтось помирає, життя таке», – кажуть мамі телефоном у 5-їй міській клінічній лікарні Львова. Мамі Олега Кулиняка, яка щойно поховала свого 25-річного сина, якого кілька днів до того відправили з цієї лікарні. Не співчувають, не висловлюють слова підтримки, зрештою, не кричать на весь світ – «Чому їм доводиться за рахунок порятунку життя одних, рятувати життя інших???» Ця історія потребує розголосу і негайного розслідування», – пише у facebook ще одна львівська журналістка Ксенія Клим, – повідомляє ЛМН.

Читайте також  Кабмін пообіцяв не підвищувати пенсійний вік в найближчі 10 років

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.