Леся Нікітюк відверто зізналася, що доводить її до сліз: “Зруйнував мої комплекси”

Одна з найпопулярніших телеведучих в Україні Леся Нікітюк не менш знаменита і як блогерка. Кількість її підписників в Instagram – на заздрість всім – 3,5 мільйона! Не всі голлівудські зірки можуть таким похвалитися.

Леся розповіла, до чого зобов’язує її статус блогерки і чому не може стримати сліз після перегляду деяких повідомлень.

“Бути відкритою і справжньою, відгукуватися і допомагати – словом, ділом, лайком, репостом, постом, – поділилася леді Ле. – Якщо людина ставить мені лайк, вона висловлює симпатію, дарує увагу, і я хочу відповідати тим же”.
За словами ведучої, соцмережі дуже сильно вплинули на неї.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

“Instagram зруйнував мої комплекси, – зізналася Нікітюк. – У мене в підписниках – найдобріші і найприємніші люди. Дай Бог здоров’я кожному з них. Дивлюся, які аудиторії у інших блогерів, і розумію: мені з моїми дуже пощастило. Вони – моя велика група підтримки, на яку я завжди можу розраховувати. Мені вдалося подивитися на себе з боку, очима цих людей. Зрозуміла, наскільки для мене цінний кожен коментар підтримки і гумору. Ви не уявляєте, але я можу плакати від щастя, коли читаю душевні слова на свою адресу. Це дуже заряджає, дає віру і енергію йти далі і радувати світ у відповідь”.
Нагадаємо, 19 жовтня зірка відсвяткувала свій день народження. Їй виповнилося 33 роки. І в цей же день на Новому каналі відбулася прем’єра другого сезону “Le Маршрутка”.

Леся Нікітюк з Рафіком, фото: Instagram зірки

У нових випусках шоу завзята мандрівниця подолала 15 тисяч кілометрів разом з 13 однодумцями, щоб щопонеділка о 18:00 на Новому каналі показувати такі красоти України, від яких дух захоплює.

У другому сезоні глядачі побачать ще більше цікавих пам’яток, куди захочеться рвонути без роздумів. А ще Леся торкнеться гострих соціальних тем і познайомить з дивовижними українцями. Наступний пункт призначення фірмової маршрутки – Харківщина.

Читайте також  “Її енергетика настільки сильна, що затьмарює чоловіка”: Ворожка розповіла, хто стане першою леді України в 2019 році

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.