Прикарпатських медиків скосив коронавірус, за хворими доглядати нікому: “Заражена вся лікарня”

На Прикарпатті лікарі інфекційної лікарні захворіли на коронавірус. Про це повідомив глава міста Коломия Ігор Слюзар на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами мера, в “Коломийській інфекційній лікарні Коломийської міської ради Івано-Франківської області” лікарі захворіли на коронавірус і пацієнтами займається середній і молодший персонал.

Також він додав, що коронавірусом заразився не тільки персонал, а й керівники лікарні. В цілому, в інфекційній лікарні налічується 17 співробітників.

“Як я говорив минулого тижня, інфекційна лікарня-лікарі практично всі хворі. Залишився лише молодший і середній медичний персонал. Вони страються обслуговувати хворих, а й керівник закладу також захворів на Covid. Хворіє і відразу вирішує господарські питання прямо у себе в лікарні. Всім їм бажаємо швидкого одужання. Вони нам дуже потрібні.” – сказав Ігор Слюзар.

Ігор Слюзар додав, що в Коломиї поступово погіршується статистика захворюваності коронавірусом. Він зазначив, що в лікарні знаходиться 21 підтверджений пацієнт і 24 з підозрою на Covid-19.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.