У Франківську затримали підозрюваного у пограбуванні та смертельному побитті чоловіка

Під варту взяли  іванофранківця, якого підозрюють у тому, що він пограбував та побив чоловіка, від чого той загинув.

11 вересня близько 11.50 в Івано-Франківську перехожі знайшли тіло 44-річного побитого чоловіка, повідомляє прес-служба обласного управління поліції.

Fist Vector Image

За підозрою нанесення смертельних тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження та невдовзі затримала підозрюваного. Ним виявився 36-річний житель обласного центру.

З’ясовано, що напередодні загиблий перебував у місцевому кафе. Опісля, повертаючись додому, на нього напав зловмисник, який, застосувавши фізичне насильство, заволодів майном потерпілого, зокрема, золотим перснем та ланцюжком з хрестиком, а також рюкзаком з особистими речами. Після чого втік.

Наразі зловмисникові за нанесення тяжких тілесних ушкоджень з пограбуванням оголошено про підозру вчинених злочинів. Судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Щодо інформації про підозрюваного то він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини. Зокрема за скоєння крадіжок, грабежів та нанесення тілесних ушкоджень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.