“Обличчя немає взагалі” – нові подробиці вбивства 14-річної Дарини Дробот, дівчину задушив 15-річний підліток

14-річну Дарину Дробот із селища Котовського в Одесі зґвалтували.

15-річний підліток з неблагополучної сім’ї зізнався у вбивстві 14-річної одеситки, скоєному 2 листопада в Лиманському районі. Про це в ході брифінгу повідомив начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Особистість хлопця, який гуляв в той вечір з дівчинкою, встановили. Ним виявився 15-річний підліток з неблагополучної родини. Його затримали.
«Смерть настала від задухи. Хлопець перебував під впливом наркотиків. 4-5 годин відходив. У дівчинки пропав телефон. На його кросівках і одязі виявили запрані плями крові. Одяг вилучено та направлено на експертизу. Він зізнався, що причетний до злочину. Зараз з ним проводять слідчі дії. Йому оголосять підозра по ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство)”, – повідомив Бех.

Юнак розповів, що намагався умовити дівчинку вступити з ним в статевий акт. Від відмови він озвірів, почав бити її по обличчю. Продовжив бити ногами і намагався вступити з нею в статевий зв’язок, але школярка вже не ворушилася. У поліції повідомили, що телефон дівчинки знайдений – підозрюваний відніс його своїм знайомим. Разом з ними він здав його в ломбард, а гроші витратив на наркотики.

Начальник облполіціі уточнив, що затриманий влітку двічі притягувався за грабіж. За один з епізодів його встигли засудити до умовного терміну. Хлопець з неблагополучної сім’ї, перебував на обліку в поліції. Був записаний в ПТУ, але заняття практично не відвідував.

Дівчинка ж, навпаки, мала позитивні характеристики. Добре вчилася, ніколи не тікала з дому. У день вбивства мама відмовляла її від прогулянки з компанією. Але дівчинка посварилася з нею і все ж пішла. Під час прогулянки з друзями школярка відлучилася зі своїм знайомим юнаків. З середини дня вона не виходила на зв’язок, ввечері після звернення матері поліція почала її пошуки, а вранці 3 листопада до розшуку неповнолітньої підключили Національну гвардію. Коли бійці прочісували лісосмугу, вони знайшли скалічене тіло дівчинки без нижньої одягу.

Читайте також  Особу жінки, тіло якої знайшли на Прикарпатті, досі не встановили

Підозрюваному загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.