Візит Зеленського в США закінчиться скандалом: Березовець розповів, що незабаром трапиться в США

Відомий український політолог Тарас Березовець передчуває, що візит президента України Володимира Зеленського в США закінчиться черговим скандалом.

Березовець вважає, що український президент вибрав не найкращий час для візиту в США на тлі грандіозного скандалу, який пов’язаний з проханнями американського президента Дональда Трампа розслідувати справу проти його головного конкурента на майбутніх виборах Джо Байдена, передає Діалог.UA.

Про це Березовець написав в своєму телеграм-каналі.

“Передчуваю, що візит Зеленського в Штати принесе черговий скандал. Даремно він туди зараз поїхав, коли Україна на перших шпальтах американських ЗМІ. Не уявляю, як доведеться ховати Зеленського від журналістів CNN, The New York Times і Washington Post.

І адже перед ним маячить дуже зрозуміла вилка. Або він буде брехати, виправдовуючи Трампа, що ніякого прохання почати справу проти Байдена не було, і тоді його чекають проблеми з Конгресом.

Або скаже правду, і тоді Трамп його поховає за решту півтора року на посаді президента. Одним словом, не позаздриш. До речі, мої джерела кажуть, що Трамп може взагалі відмовитися зустрічатися з Зеленським 25 вересня.

Від гріха подалі. Скоро дізнаємося“, – пише він.

Нагадаємо, Володимира Зеленського посилено готують до зустрічі з Трампом, яка відбудеться в Нью-Йорку 25 вересня.

Думка автора може не відображати думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.