Ім’я дитини – теж бізнес: Кім Кардашян зареєструвала нову торгову марку

Світська левиця та зірка реаліті-шоу Кім Кардашян вміє на всьому заробити гроші. Знаменита американка успішно утримує мільйони доларів за рік, розповсюджуючи рекламу у мережі. А тепер вона ще й зареєструвала нову торгову марку, що теж може принести їй неабиякий прибуток.

Як повідомляє Fox News, минуло всього 2 тижні від народження четвертої дитини, як Кім Кардашян вирішила зареєструвати ім’я нащадка як торгову марку. Сталось це у четвер, 23 травня.

У заяві бізнесвумен йдеться, що під назвою Psalm West вона має намір випускати дитячі речі. Зокрема, у майбутньому бренд випускатиме ліжечка і столики у дитячі кімнати, посуд, засоби для догляду за малюками, одяг і взуття. Окрім цього, Кім Кардашян хоче ще й розробити спеціальне харчування для маленьких американців.

Та поки хейтери засипають мережу заявами про меркантильність зірки, то у ЗМІ простежують, що така практика для Кім абсолютно дієва. Кардашян і Вест вже є власниками торгових марок, які співзвучні з іменами їхніх нащадків: 5-річної Норт, 3-річного Сейнта і 1-річної Чикаго.

Що відомо про четверту дитину Кім Кардашян і Каньє Веста?

Ще в січні 2018 року американська зірка реаліті-шоу заявила про бажання народити четверту дитину. Та вже за рік всі світові ЗМІ рясніли заголовками: Кім Кардашян та Каньє Вест таки стануть батьками. Таємницю відкрила зіркова матуся, яка під час вечірки поділилась радістю із незнайомцями.

В одному зі своїх інтерв’ю Кім Кардашян
зізналася
, що не очікувала, що все відбудеться настільки швидко. Зірка мала намір оголосити про майбутню дитину у своєму шоу, проте її випередили інсайдери. Відтак подружжю довелось передчасно підтвердили чутки.

Вже наприкінці квітня 2019 року Кім влаштувала вечірку на честь народження четвертої дитини – baby shower, а згодом оголосила, що 10 травня сурогатна мати народила їй сина. Хлопчика щасливі батьки назвали Псалмом. Такий вибір імені пов’язують із захопленням Каньє Веста релігією.

Читайте також  Пенсіонерка померла після відмови лікарів приймати її: відео і подробиці

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.