У Калуші на очах перехожих помер чоловік, до якого через затори не встигла “швидка допомога”

У Калуші посеред білого дня померла людина, до якої не встигла швидка допомога. Про цю ситуацію у соцмережі пише Анна Бабий‎:

“Сьогодні у мене на очах померла людина! Його звали Микола, він жив по Лесі Українки 20. Коли я переходила дорогу в сторону магазину «Оселя»,що знаходяться в районі “п’ятачка”, то побачила, що людині стало зле! Я дала йому Корвалмент, він сів і почав взуватися, потім власник магазину «Тіп—топ» запропонував йому сісти у машину відвезти до лікарні. Коли я викликала “швидку”, мені запропонували його нести до поліклініки «бо ближче». Швидка їхала довго! Коли приїхала – люди сварили, чому так довго”, – йдеться у дописі.

За її словами, медпрацівники пояснили, що довго їхали через затори.

“у Миколи при собі був пакет у ньому були документи – паспорт,карточка,рентген,і аналізи.судячи по картині людина верталась з поліклініки!”, – пише калушанка.

За словами Анни, швидка медична допомога приїхала надто пізно через “корки” у місті.

“Коли я визивала швидку, мені запропонували його нести до поліклініки «бо ближче». Швидка їхала довго!!!??? Коли приїхала! Люди сварили, чому так довго? Відповідь була така (тому що пробки). Лікар підійшов і сказав, що пульсу вже нема??? Що вже пізно????”

Андрій Николин зауважив, що в Європі автівки безапеляційно зупиняються, даючи каретам швидкої допомоги “коридор життя”:

“Байдужість людей та невиконання ПДР-от вся проблемa! Одні довго чухалися,другі не вступалися!Я вкотре переконуюсь,що українське суспільство дуже своєрідне!
Живучи в Європі,бачиш, як автівки,не залежно від марки та статусу, вискакують з дороги, даючи “коридор життя”, а український нарід настільки багатий, що життя є нікчемним в порівнянні з понтами та дурістю!!!”.

А Сергій Гумінілович звертає увагу на організацію в місті дорожнього руху:

Читайте також  Крадіжка яка шокує! Молодик на Прикарпатті вкрав у селянки..... зимову консервацію

“Неодноразово читаю безапеляційні думки людей, де потрібно кільце встановити, як потрібно переналаштувати світлофор. Дорожні служби щось роблять, десь встановлюють свілофори, десь змінюють організацію дорожнього руху. І здається що в такому малому місті, як Калуш не може бути проблем із заторами.
Проте життя жорстоко карає за самовпевненість і некомпетентність. Ціна не бажання замовити прорахунок у фахівці моделі міського дорожнього руху і на базі неї затвердити схему, вилилася у людське життя.
Через затори швидка не встигла до хворого”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.