“До влади прийде людина зовсім далека від сучасної олігархії”: Що напророкував Україні карпатський мольфар Орест Стафійчук

Не одноразово українське суспільство звертає свою пильну увагу на пророцтва і передбачення різних мольфарів й відунів. Кожен з нас прагне знати, які сюрпризи чекають Україну у майбутньому. Сьогодні редакція розповість вам про “Карпатського мольфара” і учасника “Битви екстрасенсів” Ореста Стафійчука.

Молодий чоловік свій дар успадкував при народженні, адже у його роду “мольфари” були ще в 7-му поколінні. Орест розповідає, що ще з юного віку він навчався магії, тоді і проявився його дар яснобачення.

“Те, що володію надздібностями я збагнув ще у глибокому дитинстві. Скільки себе пам’ятаю, завжди відчував енергетику і настрій людей”-, зауважив Стафійчук.

Тоді, дитиною йому здавалося, що так можуть всі, але з невідомих причин доволі довго приховував його. Як і будь-який юнак, Орест був впевнений, що його не зрозуміють.

“В один прекрасний день я відкрив себе людям, про що ані трохи не жалію”.

Після “Битви екстрасенсів” про Ореста Стафійчука дізналась вся країна. Сотні людей приходили до мольфара за допомогою і він не відмовляв.

“Головне у моїй роботі не нашкодити людям” стверджує Орест, тому відповідально відноситься до кожного, хто звертається до нього.

Також, Стафійчук здійснив і свою другу мрію, чоловіка запросили на зйомки у кіно. Орест зауважу, що вже давно відчував це.

“В ніч, напередодні коли режисер Любомир Левицький запропонував знятись в його фільмі, мені наснився сон, що я граю в кіно. І саме в Карпатах. Отож, сон виявився віщим.”

Який прогноз на майбутнє для України дає “Карпатський мольфар”

Орест Стафійчук впевнений, що у 2018 році до влади може прийти цілеспрямована особистість, що буде зовсім далекою від сучасної олігархії. Він прогнозує, що це буде чоловік з великими амбіціями, який зуміє заручитися підтримкою більшості політичних партій і буде користуватися не аби яким авторитетом у жителів України.

Читайте також  Пocпiшiть, якщо нe вcтигнитe пiдписaти дo 2020 рoкy бyдeтe “пaхaти” щe дoвгo. Нoвi пpaвилa вихoдy на пeнciю шокyвaли укpaїнцiв

Стафійчук також зауважив, що Україні потрібно готуватися до тривалого діалогу із сусідами, перш за все з Росією. Ігнорувати накопичені проблеми просто не можливо. У цьому випадку 2018 рік не принесе з собою позитивних змін, а криза затягнеться ще на 5 років. Щоб переламати негативні економічні тенденції, українські лідери повинні налагодити відносини з країнами-сусідами. Вони повинні добитися стійких торгових зв’язків і військового нейтралітету по відношенню один до одного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.