Які автомобілі з Євро-5 зможуть придбати мешканці Прикарпаття в 2016-му році

Про стандарт Євро-5.

Норми екологічної безпеки Євро-5 для виробників вступили в силу у вересні 2009 року. Оскільки модельний рік у більшості виробників починається восени (щоб компенсувати час на доставку авто до дилерів), фактичний рік випуску у авто з Євро-5 повинен бути не старше 2010 року. Проте, рік випуску не головний параметр, важлива позначка в техпаспорті (наприклад, для німецьких авто в 14 розділі сертифіката) про те, що автомобіль дійсно відповідає потрібним нормам. В Україні стандарт Євро-5 вступить в силу з першого дня 2016 року. Це означає, що зареєструвати автомобіль вперше, як новий, так і з пробігом можна буде тільки той, який відповідає нормам Євро-5 або Євро-6.

224285f

Яке авто можна буде пригнати з Євро-5 і скільки це буде коштувати? Купити б / у авто недорого головна мета кожного, кому ціна нових авто з яких-небудь причин не підходить. Давайте заглянемо в Європу, і подивимося, які найдешевші б / у автомобілі можна купити там, і скільки вони будуть коштувати в Україні розмитненого. Критеріями відбору для нашої десятки найдоступніших авто з Європи стали: низька вартість, це повинен бути легковий пасажирський автомобіль, на ходу, в справному та комплектом стані, без слідів ДТП та з чинним місцевим техоглядом, рік випуску не старше 2011 року Параметри, які ми залишили осторонь: пробіг, тип власника (приватна особа або підприємство), набір опцій, тип КПП. Тип палива може бути різний, розрахунок митних платежів проводився з урахуванням бензиновий двигун або дизельний. Зрозуміло, що найдешевше авто не завжди означає найкраще, але нас цікавить в першу чергу найнижча ціна на автомобіль, який можна пригнати і зареєструвати в 2016 році, тому вибірка зроблена саме за такими критеріями. * У приблизну фінальну вартість авто в Україні не включені витрати на «пригін» або послуги «гонщика», банківські комісії та вартість першої реєстрації, але включений 3% податок в ПФ. Отже, наша десятка найдорожчих автомобілів з Європи, що відповідають Євро-5.

Читайте також  Вчителі отримуватимуть зарплати за новою системою: у МОН розповіли деталі

 

Mitsubishi Colt 1.3

Renault Clio 1.5 DCi

Skoda Fabia 1.2 Classic

Hyundai i10 1.1 Classic

Opel Corsa 1.3 CDTI

Volkswagen Fox

Peugeot 107

Peugeot 206+ (plus) HDi 

Smart Fortwo

Chevrolet Spark 1.0

Нагадаємо, співавтором і одним з ініціаторів Закону 3251, який змінить умови придбання автомобілів із-за кордону, за рахунок зменшення акцизу, є прикарпатський нардеп Юрій Соловей.

Джерело: versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: